Hieronder leest u een aantal reacties die we hebben overgenomen uit het gastenboek.

Fam. Swaan, april 2016
Langer gebleven dan de bedoeling was omdat de camping zo goed beviel. Zeker op het “mooiste plekje”. Ook een leuk cadeau gekregen!

Fam. IJdo, april 2016
We hebben het erg naar onze zin gehad. Ondanks de koude nachten hebben we genoten van jullie mooie camping, prima verzorgd en erg gezellig. Het washokke sprong er ook echt uit. De omgeving is ook fantastisch (maar dat wisten we eigenlijk al).

Fam. van Unen, april 2016
Het was ons een waar genoegen om een paar dagen op jullie camping te vertoeven. Met een beleving op 26-04-2016 die wij nooit zullen vergeten toen ik s ‘morgens de deur opende en op het trapje in de sneeuw stapte, 5 cm. sneeuw op deze datum heb ik mijn leven denk ik niet mee gemaakt, zeker niet op de camping.

Fam. Saal, april 2016
Wij hebben al 40 jaar een camper en dit is onze derde. Veel van Europa gezien zo ook campings maar jullie spannen de kroon. Een geweldige mooie schone en ruime camping waar veel aandacht en betrokkenheid uitstraalt. Bedankt en tot ziens.

Fam. v. Dee, mei 2016
We hebben een week hier gestaan. Het was TOP! We voelden ons echt gast en niets was jullie teveel.

Pieter en Tiny, mei 2016
We hebben het weer heel erg naar de zin gehad op jullie 5 sterren camping. Lekkere broodjes wat wil je nog meer.

Lammert en Lidy, mei 2016
Het Noordenveld in al je facetten, wat heb je ons verrast… Fam. Moes, bedankt voor de geweldige gastvrijheid. We komen zeker nog eens terug.

Albert en Betty, juni 2016
Het is weer voorbij. Het is hier super op alle fronten. De fietsenstalling is ook perfect. Succes met alles.

Fam. van Maanen, juni 2016
Wat een camping !! Veel 4 sterren campings kunnen het niveau niet halen van wat je hier aantreft!!! Rust-Ruimte-Schoonheid-Netheid en vooral vriendelijkheid. Washokke een dikke 10. Dank dat we hier twee weken hebben kunnen doorbrengen.

Aaltinus en Henny, juni 2016
Geweldige camping en lekkere broodjes s ‘morgens, Wat wil een mens nog meer. Komen zeker terug want we hebben alle knooppunten nog niet gefietst.

Fam. Westdorp, juli 2016
Voor het eerst op jullie prachtige camping. De bijzondere hartelijkheid, luxe en hulp hebben ons goed gedaan. Hartelijk dank daarvoor! Helaas hebben wij de omgeving nog niet goed kunnen verkennen. Daarom komen wij graag nog een keer terug!

Fam. Knol, juli 2016

Voor de tweede keer hier vakantie gehad, 6 weken geweest, dat is nog eens wat. We hadden wel mooi weer maar ook veel regen. Maar de omgeving is prachtig, valt lang niet tegen. En dit is een geweldige camping, het washokke heeft hotelkwaliteit en dan 5 sterren dat is een feit. Leida staat altijd voor iedereen klaar met woord en daad en in elk gebaar. Fam. Moes veel succes met jullie verdere plannen.

Fam. Van Wijk, juli 2016

Wij vinden dit een hele fijne camping, goed verzorgd en schoongehouden. Gezellig gemaakt met bloemen, het kruidentuintje en hier en daar een aardigheidje tussen de planten. Leuk! Leida en Johan zijn makkelijk aanspreekbaar. Het voor ons nieuwe Washokke vinden we super de luxe. De omgeving van Wapse en verder is schitterend.

Fam. Venema, aug. 2016

Eén woord! SUPER!!

Fam. Scheepsma, aug. 2016

Alleen loftuitingen zijn van toepassing op “Het Noordenveld”.  Bjusterbaarlik!

Fam. de Koning, aug. 2016

In de Lente, zochten we een camping in Drenthe. We kwamen uit op het Noordenveld en stonden meteen verstelt. Alles buitengewoon schoon, bijna niet gewoon. In onze beleving, een prachtige omgeving. We hebben heerlijk gefietst, het ontbrak ons aan niets. Eén om nooit meer te vergeten, dat moet je wel weten. Elke morgen de krant en broodjes bij de hand. We strijken nog wel eens een keer bij deze camping neer.

Fam. Terpstra, sept 2016

Wat hebben we hier genoten deze 5 dagen. Wat een mooie camping en super sanitair. We voelden ons hier thuis. Hartelijk bedankt voor de gastvrijheid en gemoedelijkheid.

Fam. Schouten, sept 2016

Twee jaar geleden hebben we een weekend in de pipowagen gelogeerd. Die ziet er heel mooi uit en is heel praktisch ingericht. Alles zit er op en aan. Dit weekend zijn we op de fiets met onze kampeertent gekomen. Weer was alles zo goed verzorgd. S ‘morgens lekkere warme broodjes aan de tent bezorgd, rozemarijn op de aardappels, tijdschriften om te lezen en een heel luxe toiletgebouw! De omgeving is ook prachtig. Bedankt fam. Moes, we vertellen het verder.

Fam. Weerdenburg, sept 2016

Na 45 jaar kamperen is  er nu echt een einde gekomen aan ons caravan leven. We hadden het niet beter af kunnen sluiten dan hier op deze camping. We hebben met veel plezier gestaan en genoten van jullie gastvrijheid, het super sanitair, de geweldige wifi en de schitterende omgeving. Drenthe is een prachtig fietsparadijs. We zullen jullie camping beslist aanbevelen aan onze caravan vrienden.