Piet en Riky, Hooglanderveen, april 2016.

We hebben 5 dagen een heerlijke tijd gehad in de Pipowagen! Geweldig was het… We hebben zelf in het begin van ons trouwen 1 jaar in een chalet gewoond en alle herinneringen kwamen weer boven. Dat is wel 35 jr. geleden hoor…maar we vinden het nog steeds een heerlijke manier van wonen…ik zou het zo weer doen, wie weet! Maar deze Pipowagen is toch wel heel speciaal, knus en een gezellig nestje…goed gedaan! De omgeving per fiets bekeken en we gaan het vast nog een keer doen. Lieve mensen dank voor alle goede zorgen!!

Louis en Angela, Schalkhaar, mei 2017.

Geweldig weekend gehad (wel uitgerust). Jammer van het weer maar de Pipowagen is geweldig. Leuk plekje en komen zeker weer. Erg verzorgd alles van ons krijgen jullie een dikke 10!!

Gerard en Annelies, mei 2017.

Januari beginnen we al weer af te tellen……dan krijgen we al weer “Noordenveld” vakantie zin!! Wat hebben we weer genoten van jullie gastvrijheid en alles was weer tip top in orde. Deze week volop zon dus dubbel genieten. Wij wensen jullie een goede zomer en tot een volgende keer!!

Truus en Bartha, mei 2017.

Wat was het weer fijn om hier te zijn! De Pipowagen met nog meer details, de camping met nieuwe verrassingen, een ander “fietshokke”, reuze fijn. Ga zo maar door (nog 20 jaar)!? Reden genoeg om terug te komen en dat hopen we nog eens te doen. Bedankt.

Annemarie en Gerrit, juni 2017.

Wat een geweldig leuke plek, het was heerlijk in de pipowagen. Niets ontbreekt en met zoveel smaak en aandacht ingericht. Zelfs het prachtige “plaspaleis” heeft smaakvolle lampjes en mooie spiegels.

Egbert en Lies, Castricum, juni 2017.

Een super leuke pipowagen. Schoon, netjes en van alle gemakken voorzien. Mooie dagen gehad samen met familie op de camping. Al zat het weer een beetje tegen maar wie weet tot een volgende keer.

Thea Kok, juli 2017.                                                                                                                              

Wat hebben jullie een ontzettend mooie camping opgezet. Als je dan ook nog in deze prachtige pipowagen verblijft, wat rest er dan nog meer dan het heel erg naar je zin te hebben. En ik heb genoten van alles; had zelfs nog een extra weekend bij willen boeken. Helaas voor mij was de wagen dit weekend al bezet. Maar ik kom zeker terug. Er is nog zoveel te doen in deze omgeving waar ik niet aan toe gekomen ben. Dus dank jullie wel voor deze week en zeker tot ziens!!

Klaas en Femmie, aug. 2017.                                                                                                                                   

Het is ons prima bevallen in de pipowagen. Ook de rest van de familie, allemaal ervaren kampeerders vonden het een hele goede vervanging van camper of caravan. Kortom het was heel leuk!

Jan en Saar, aug. 2017.

Ons bezoek was maar van korte duur maar is goed bevallen. Inrichting is gewoon leuk en als onze gezondheid het toe laat komen we volgend jaar wel weer terug. Ook de sfeer is heel leuk. Kortom we hebben genoten.

Astrid, sept 2017.

Het was een fantastisch verblijf in jullie pipowagen. Super gezellig ingericht, compleet en gezellig. Top en ik kom zeker terug.