Boeken 2024

De plattegrond van het gehele terrein staat in het rijtje onder ‘Camping’.

Als u een boeking gaat doen mag u bij opmerkingen een voorkeur plaats (of meerdere plaats nummers) aangeven. Als deze vrij is reserveren wij die voor u. Mocht de plaats al besproken zijn dan zullen wij in overleg met u kijken naar een andere geschikte plaats. Als er nog andere bijzonderheden zijn dan kunt u die hier ook vermelden.

Honden zijn toegestaan op de camping, mits aangelijnd en ze mogen geen hinder veroorzaken voor uw medekampeerders. Er geldt een maximum van twee honden per staanplaats.

De comfortplaatsen met privé sanitair worden verhuurd vanaf drie nachten. Het is dus niet mogelijk om deze voor één of twee nachten te boeken.

De camperplaatsen (plaats nummer C1 t/m C3) zijn voor maximaal 4 nachten aaneensluitend te boeken. Wilt u langer blijven of liever helemaal niet op een camperplaats staan dan mag u natuurlijk ook met de camper een comfortplaats met of zonder privé sanitair boeken.

Als u met meer dan twee personen wilt komen kamperen geef dan het aantal personen door bij het vakje opmerkingen. Dan zullen wij deze extra personen toevoegen aan uw reservering. De kosten van een extra persoon staan vermeld bij de tarieven.

LET OP! Als u een schotel heeft voor TV dan heeft u vanaf de plaatsen 1 t/m 5 en 29 en 30 geen ontvangst.

Nadat u gereserveerd heeft krijgt u z.s.m. een bevestiging van ons.
Daarin vragen wij u ook om een aanbetaling te doen van € 25,- per reservering.
Na deze aanbetaling is uw reservering definitief.
Bij annulering wordt de aanbetaling van € 25,- niet gerestitueerd.

Ook goed om te weten:

Vroegtijdig vertrek tijdens uw verblijf op een kampeerplaats
U heeft bij ons een kampeerplaats gereserveerd. Bij eerder vertrek dan de door u gereserveerde periode bent u de volledige prijs voor de overeenkomende tariefperiode verschuldigd.

Verblijf in de Vijverlodges
Het restbedrag van de boeking dient uiterlijk 21 dagen voor aankomst te zijn voldaan. Indien u, om welke reden dan ook, tot annulering van de reservering overgaat, verbeurt u ten behoeve van de beheerder een schadeloossteling. De schadeloosstelling bedraagt:
100% van de huursom, indien de annulering korter dan 21 dagen voor de begindatum van de huurperiode valt of indien de huurperiode reeds is ingegaan.

Voor medische- of familiezaken adviseren wij u een annuleringsverzekering af te sluiten.

Boek nu

Boekingsformulier