Hieronder leest u een aantal reacties die we hebben overgenomen uit het gastenboek.

Fam. Oossanen, april 2017
Heel veel succes weer in het jaar 2017. Wij beginnen het camperseizoen altijd graag bij jullie op deze fijne mooie camping.

Fam. Bos, april 2017
Op de camping aangekomen waar we vriendelijk werden ontvangen. We hadden vooraf geboekt en konden na een praatje en enige uitleg naar onze afgesproken kampeerplaats. Het was zeer koud maar een aangename beleving om naar het mooie verwarmde toilet te gaan. De hele camping wordt zeer goed onderhouden en het washok is jullie visitekaartje. Ondanks de kou hebben we het toch goed naar onze zin gehad en dat wordt wel door verteld naar onze vrienden en bekenden.

Ed en Mar, mei 2017
“Van horen zeggen” hier vakantie gevierd en alle positieve verhalen blijken nog waar te zijn ook! Een super camping, echt een pareltje in Nederland. In juli komen we weer terug en we kijken er nu al naar uit!

Fam. Huisman , mei 2017
Het was een waar genoegen. Zo mooi alles. We hoeven verder niets te zeggen want woorden schieten te kort. Ga zo door..    Een 10+

Fam.Lankreijer , juni 2017
Na door omstandigheden een paar jaar niet gekomen te zijn was onze terugkeer (zoals verwacht) weer met een warm en vertrouwd welkom van de familie Moes!  ’t Washokke  lijkt na 7 jaar nog als nieuw en zoals altijd brandschoon! We hebben ons weer twee weken thuis gevoeld! Lieve mensen, bedankt! We kijken uit naar de uitbreiding in 2018. Tot volgend jaar!

Fam. Zwart, juni 2017
Ja ieder dag in de weer. Opstaan en aan de slag! Hart voor de camping gasten. Altijd vriendelijk. Niet te filmen zo aardig. Lief en attent. Eerlijk als goud. In voor een geintje. Dagelijks druk druk. Altijd maar weer dweilen. Met plezier. Ontzettend aardig. Echte gastheer/vrouw. Super schoon. Bedankt!

Fam. Geldof, juli 2017
Wat hebben we een fijne vakantie gehad bij jullie, zoveel luxe en ruimte, we hebben genoten. Succes met de uitbreiding!

Fam. Huizinga, juli 2017
Wat hebben wij hier geweldige dagen gehad! Prachtige fietstochten gemaakt. Grote keuze aan allerlei musea op fietsafstand. Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid.

Fam. van Eijk, juli 2017
We hebben het hier ontzettend naar de zin gehad. Mooie omgeving, mooie grote plaatsen, alles tot in de puntjes verzorgd en daarnaast al die leuke kleine attenties en een vriendelijk woord is wat ons verblijf hier tot een feestje heeft gemaakt. Dank je wel                                                                                                                                                                                                    

Fam. Haagsma, aug. 2017

Wij heel veel plezier op jullie mooie camping gestaan! Een 10 met een griffel! En we komen graag terug!

Fam. Waarlo, aug. 2017

Bedankt voor de gezellige campingweek. Jullie hebben een schitterende camping. Waarop het een eigenaars echtpaar werkt met een dusdanig plezier en service om het de klanten naar de zin te maken en dat is bij ons zeker gelukt. Bedankt en succes met de plannen.

Ben en Margreet, aug. 2017

Een dikke 10 !! Zo verzorgd en schoon. We komen zeker terug want Drenthe heeft ons hart gestolen.

Jaap en Bijtie, sept 2017

Bedankt voor de uitstekende verzorging. Alles lekker schoon, lekkere broodjes en de heerlijke rust. We hebben een heerlijke vakantie gehad.

Fam. Schouten, sept 2017

Bedankt voor de geweldige vakantie die we hier mochten hebben. Super sanitair, lekker warm water, jullie gastvrijheid, de service van de broodjes die ook nog gebracht werden s’ morgens. En de heerlijke rust!! Nogmaals bedankt en we komen zeker terug. Een dikke 10. Veel succes met de uitbreiding van jullie camping.

Fam. Weijers, okt. 2017

Johan en Leida na ongeveer 13 jaar weer terug op het Noordenveld waar veel is veranderd en nog meer veranderingen zitten aan te komen. Waar Leida nog altijd netjes verzorgd, altijd lief, belangstellend en aardig is. Wij hebben met plezier hier zes weken gestaan en veel mooie fietstochten gemaakt. Als onze gezondheid het toekomen we graag de veranderingen in 2018, van jullie mooie plan bekijken. wij wensen jullie veel voorspoed en succes toe!!