Met Pasen (18 april) gaan we weer open en kunnen de nieuwe staanplaatsen allen met privé sanitair verhuurd gaan worden.

 

Er gaan 32 plaatsen verhuurd worden met privé sanitair, een ongekende luxe tijdens uw verblijf. U krijgt de sleutel bij aankomst en kunt hier ten alle tijde gebruik van maken. Het privé sanitair is voorzien van een douche, vrij hangend toilet op comfortabele hoogte met een wandsteun en een wastafel met opbergruimte. U kunt uw persoonlijke spullen gewoon laten staan. Verwarming is d.m.v. infra rood en het water wordt verwarmd door een zonneboiler. Buiten onder de luifel bevindt zich een afwasplaats. Het is de bedoeling dat u gedurende uw verblijf zelf zorgt voor de schoonmaak van het privé sanitair.

Comfortplaatsen met privé sanitair (plaats nummers 34 t/m 65)

Bij twee personen, één kampeermiddel met auto of één camper, stroom 10 ampère, afvalstoffenheffing en toeristenbelasting. U maakt tijdens uw verblijf gebruik van uw eigen privé sanitair deze is voorzien van een douche, toilet en een wastafel met opbergruimte. Buiten onder de luifel bevindt zich een afwasplaats. Een ongekende luxe tijdens uw verblijf. U kunt dan ook ten alle tijden gebruik maken van uw eigen privé sanitair waar u uw spulletjes kunt laten liggen. De prijs voor een overnachting bedraagt € 25,-. U heeft een zeer ruime plaats tot uw beschikking voorzien van een tegelplateau, een watertappunt met een aansluiting voor afvalwater en gratis Wifi.

FEESTELIJKE AANBIEDING TER GELEGENHEID VAN DE INGEBRUIKNAME VAN DE UITBREIDING

Aankomst donderdag 18 april en vertrek donderdag 16 mei.

Voor twee personen, één kampeermiddel met auto of een camper, stroom, afvalstoffenheffing, gratis Wifi, vrij gebruik van douche en (warm) water als u voor de comfortplaats kiest  of  privé sanitair als u voor de comfort plaats met privé sanitair kiest.

Keuze uit comfortplaats of comfortplaats met privé sanitair : 300,-                                                                     

Exclusief toeristenbelasting € 1.10 pp./p.n.