De mensen achter de camping

Johan en Leida Moes

Camping ‘Het Noordenveld’ wordt gerund door Johan en Leida Moes. Samen wonen we op de boerderij waar voorheen ook ons melkveebedrijf gevestigd was maar nu alleen nog een kleine koppel Lakenvelder koeien met hun kalfjes grazen in de wei naast de camping. Een prachtig gezicht!

De camping is gelegen aan de rand van Nationaal park het Drents-Friese Wold in Wapse (Drenthe) maar is omgeven door meer Nationale parken. Het Nationaal park Dwingelderveld ligt op 10 kilometer afstand en Nationaal Park Weerribben-Wieden ligt op 20 kilometer afstand. Het Holtingerveld is een natuurgebied en de toegangspoort hiervan ligt in Havelte bij de schaapskooi. Kortom er zijn heel veel mogelijkheden om te fietsen en te wandelen. Met de knooppunten stelt u mooiste routes samen en fietst of wandelt u door een zeer afwisselend landschap en komt u door mooie (brink)dorpjes, leuk om even rond te kijken, musea te bezoeken of een terrasje te pakken.

Wij doen ons best om u verblijf zo aangenaam mogelijk te maken en vinden het fijn als u weer vertrekt met een tevreden en voldaan gevoel.

We hopen u te zien in ons 28e seizoen op Camping Het Noordenveld, u bent van harte welkom!

Johan en Leida Moes
Wat bewegende beelden

Bekijk onze promovideo

“Wij willen u mee laten genieten van de heerlijke rustige en ruime omgeving waarvan je, zoals iedereen zegt, zo heerlijk tot rust komt.”

Kamperen op

Camping Het Noordenveld

Geniet, ontspan en kom heerlijk tot rust tijdens uw verblijf op onze camping in de mooie provincie Drenthe. U kunt hier heerlijk fietsen en wandelen en bij terugkomst genieten van de ruim opgezette camping in landelijke stijl en met alle comfort van thuis.

U bent van harte welkom op onze camping in Wapse!
Graag tot ziens, Johan en Leida Moes.