Hieronder leest u een aantal reacties die wij overgenomen uit het gastenboek.

Hetty en Louis v.d Kroon, april 2017.

Bij aankomst voelde het als thuis komen de kachel was al aan en we zagen dezelfde lamp als thuis, dus heerlijk knus. Super ingericht en alles erop en der aan. Uiteindelijk toch mooi weer gehad en we zijn weer helemaal uitgerust. We komen graag nog voor de derde keer terug op jullie prachtige, rustige en schone camping.

Harry en Ria, mei 2017.

Ook wij hebben geboft met het weer en genoten van de omgeving! De pipowagen was een heerlijke home voor onze korte vakantie. Hartelijk dank voor de gastvrijheid.

Rene en Fenna, mei 2017.

Op zoek naar onderdak voor tijdens de wandelvierdaagse van Diever  kwamen wij toevallig op internet de Pipowagen tegen. Toeval bestaat niet!! Nog 2 dagen extra vrij opgenomen om hier op Noordenveld te zijn. We sliepen en kookten binnen. Verder leefden we buiten! Het weer was prachtig. Misschien zelfs te warm! ’s Avonds vanaf de veranda jeu de boules kijken. We verschoven de stoelen/tafel/ligbedden want er was steeds wel een plekje schaduw. Het onderdak is van alle gemakken voorzien en prima uitgewerkt om het voor twee personen zo aangenaam mogelijk te maken. Er is zelfs een wekker en er zijn wasknijpers om de wandelsokken op te hangen op een was rekje. Foto’s op internet lijken soms mooier dan de werkelijkheid. Hier niet! Succes met alles!

Evert en Ida Frederiksen , juni 2017.

Heerlijk pinksterweekend gehad. Voor herhaling vatbaar. Super!

Chris en Margreet, juni 2017.

Ook deze keer was alles weer prima in orde. We hebben weer genoten deze week, van de gastvrijheid en het mooie weer. Succes met jullie plannen voor de uitbreiding en we komen zeker terug.

Koop en Annie van Dijk, juni 2017.

Een weekend van 23 t/m 26 juni vergeten wij nooit weer. Wij waren 14 april, 50 jaar getrouwd en kregen dit weekend in de Pipowagen cadeau van onze kinderen. We hebben genoten, het was super. Het weer was minder goed maar dat mocht de pret niet drukken. Wij als caravan kampeerders vonden dit ook erg leuk om mee te maken. Wij wensen jullie heel veel succes met deze prachtige camping.

Geert en Jose, juli 2017.                                                                                                                              

Geweldige camping, Gemoedelijk, Gezellig, Mooie omgeving, Heerlijk fietsen, Gastvrijheid, Persoonlijk woordje. We zijn vast nog veel vergeten te noemen. Maar wat een geweldige week in de oh zo gezellige Pipowagen. Dank jullie wel Leida en Johan en onze planning is om zeker terug te komen.

Aad en Wil van Leeuwen, juli. 2017.                                                                                                                                   

Met hetzelfde gevoel werden we ontvangen als in 2015 toen we hier met onze caravan verbleven! Alleen nu verbleven we in de Pipowagen, toen nog met de caravan. Maar niets dan lof voor dit verblijf, Wij hebben het hier prima naar onze zin gehad! En alles is aanwezig! Bedankt voor de gastvrijheid, de leuke ontvangst met de surprise…Heerlijk!! Wij hopen dan ook nog heel lang van jullie gastvrijheid gebruik te mogen maken. Met de caravan?? of in deze prachtige Pipowagen!

Ans en Gert Meesters, aug. 2017.

Wij  zijn hier 14 dagen geweest in deze pipowagen wat een feest. Het was leuk, goed en fijn om in dit vakantiehuisje te zijn. De camping is machtig mooi, schoon en prachtig. Een dikke pluim voor de eigenaars hoor en wij gaan er nu weer tevreden van door. Bedankt voor de allerleukste welkomstgroet, het zijn juist de kleine dingen die het hem doet.

Marten en Stienie Hesseling , aug 2017.

Wat een prachtige pipowagen! Ik zag hem in een advertentie in Landleven staan en zei : daar wil ik in! Het heeft aan alle verwachtingen voldaan en nog meer! Heel praktisch ingericht zodat alle spullen weggewerkt kunnen worden. En gezellig ingericht met een leuk welkomstcadeautje en ook nog een afscheidscadeautje. Prima voor elkaar hoor! En wij wensen jullie succes met de uitbreiding. Ziet er op papier erg mooi uit.

Jan en Tiny Eijman, sept 2017

Alle complimenten voor jullie mooie, praktische en van alle gemakken voorziene, leuk ingerichte pipowagen. Wij hebben hierin heel prettig een week in gelogeerd. Toch weer even het campinggevoel! We hebben jaren gekampeerd met een caravan. Het Washokke is top en de camping mooi verzorgd. We hebben hier mooie fietstochtjes gemaakt alle richtingen uit, want de omgeving is prachtig, samen met vrienden, die hier met de caravan verbleven. Wij komen hier graag nog eens terug!