Comfortplaatsen (plaats nummer 2 t/m 30)

Bij twee personen, één kampeermiddel met auto of één camper, stroom 6 ampère, afvalstoffenheffing, toeristenbelasting en vrij gebruik van (warm)water komt de prijs van een overnachting op € 20,-. U heeft een ruime plaats die is voorzien van een tegelplateau, een watertappunt met een aansluiting voor afvalwater en gratis Wifi. U maakt gebruik van de faciliteiten in het Washokke.

Comfortplaatsen met privé sanitair (plaats nummers 34 t/m 65)

Bij twee personen, één kampeermiddel met auto of één camper, stroom 10 ampère, afvalstoffenheffing en toeristenbelasting. U maakt tijdens uw verblijf gebruik van uw eigen privé sanitair deze is voorzien van een douche, toilet en een wastafel met opbergruimte. Buiten onder de luifel bevindt zich een afwasplaats. Een ongekende luxe tijdens uw verblijf. U kunt dan ook ten alle tijden gebruik maken van uw eigen privé sanitair waar u uw spulletjes kunt laten liggen. De prijs voor een overnachting bedraagt € 26,-. U heeft een zeer ruime plaats tot uw beschikking voorzien van een tegelplateau, een watertappunt met een aansluiting voor afvalwater en gratis Wifi.

Camperplaatsen (plaats nummers 31 t/m 33)

Bij twee personen, stroom 10 ampère, afvalstoffenheffing, toeristenbelasting en vrij gebruik van douche en (warm) water. De prijs van een overnachting bedraagt € 16,-. U maakt gebruik van de faciliteiten in het Washokke. Deze camperplaatsen hebben een geheel verharde staanplaats met een groene strook onder de luifel. Het lozen van afvalwater en het vullen van de watertank is gratis.

Tentenveld

Bij twee personen, één tent, stroom 6 ampère, afvalstoffenheffing, toeristenbelasting en vrij gebruik van (warm)water komt de prijs van een overnachting op € 20,-. U heeft een ruime plaats en er is een watertappunt met afvoer voor afvalwater op het veld. En gratis Wifi. U maakt gebruik van de faciliteiten in het Washokke.

Kamperen met trekkerstent

Twee personen, één trekkerstent, toeristenbelasting en vrij gebruik van douche en (warm) water komt de prijs van een overnachting op € 15,-. U heeft gratis Wifi en maakt gebruik van de faciliteiten in het Washokke.

LET OP : Bovenstaande prijzen gelden voor SVR leden of op vertoon van de ANWB kampeerkaart CKE of CampingCard ACSI. Niet leden betalen € 1,- p.p./p.n. meer.

Wij kunnen ook het lidmaatschap van de SVR terplekke voor u regelen zodat u gelijk kunt profiteren van het dit tarief. Een lidmaatschap van de SVR kost u € 10,- per jaar.


Overige kosten Prijs
Overnachtende bezoeker 3 t/m 12 jaar (excl. toeristenbelasting) € 3.00
Overnachtende bezoeker vanaf 13 jr. (excl. toeristenbelasting) € 3.75
Bijzettent p.n. € 1.00
Huisdier p.n. (max. 2 honden per staanplaats) € 0.50
Toeristenbelasting gemeente Westerveld p.p./p.n. € 1.25
Caravan onbeheerd met stroom p.n. (m.u.v. periode tussen Hemelvaart en Pinksteren) € 8.50
Caravan onbeheerd zonder stroom p.n. (m.u.v. periode tussen Hemelvaart en Pinksteren) € 6.50
Lang bezoek p.p. € 1.50
Kort bezoek p.p. € 1.00
Auto bezoek p.d. € 0.75
Gebruik wasmachine (incl. zeep) € 4.00
Centrifuge Gratis
Geen lid SVR & ANWB & ACSI toeslag p.p./p.n. € 1.00
SVR donateurschap (kan bij aankomst) € 10.00
Boerenijs p.st. € 1.50

U kunt ook bij ons pinnen.

Wij verhuren geen ( voor ) seizoenplaatsen.